• +387 61 156 094
  • Aleja Bosne Srebrene bb
  • Pon - Sub 9:00 - 17:00

O nama

AS GAS

Firma AS-GAS, Sarajevo osnovana je 2003. godine. Osnovna djelatnost bila je servisiranje plinskih uređaja. Prvi kontakt s Vaillantom ostvaren je 2005. godine, a uspješna saradnja na obostrano zadovoljstvo traje već dvanaest godina. Godine 2013. firma postaje član Vaillant servis sistema VSS, u sklopu kojeg aktivno djeluje i opravdava svoj i Vaillantov ugled. Od samog osnivanja firme aktivni su potpisnici ugovora s ovlaštenim distributerom plina Sarajevo-gas, koji je ovlašteni ugovoreni izvođač i partner.

Firma je smještena u ulici Aleja Bosne Srebrene, u tržnom centru Vojničko polje. Firma pokriva cijelo područje grada Sarajeva, ali i okolice.

Danas radimo apsolutno sve s područja kućnih plinskih instalacija, centralnog grijanja, servisiranja plinskih uređaja, klima uređaja, a najveći broj uređaja koje instaliramo su Vaillantovi kombi bojleri. U posljednjih nekoliko godina korisnici se sve više okreću novim tehnologijama te zahtjevaju uređaje kao što su kondenzacijski uređaji, solarni kolektori, ali i toplinske crpke. Za uspjeh poslovanja firme presudna je kvaliteta izvedenih radova, zadani i ispoštovani rokovi, kao i korektnost prema strankama.

“Za sve svoje radove dajemo 24 mjeseca garancije i uvijek smo spremni, bilo da je subota, nedjelja ili praznik, izaći na teren i korisniku riješiti problem. Korisnici to uistinu cijene, a samo takav pristup otvara vrata za nove projkte i angažmane. Konkurencija je velika i posao će dobiti samo najkvalitetnije firme s odličnim preporukama.”

© 2024 AS GAS

Created with love by S-CODES